Blogi siirtyy uuteen osoitteeseen!

Hei!

Jatkan blogin kirjoittelua, kuten lupasinkin jo. Osoite kuitenkin vaihtuu (kurkkaa täältä). 

Blogi tulee käsittelemään samanlaisia aiheita kuin nytkin, hyvinvointiin liittyen. Haluan kuitenkin kehittyä ja panostaa enemmän ulkoasuun sekä kuviin motivoidakseni lukijoitani. Olen hyvin kiitollinen kaikista ihanista palautteista, joita olen blogistani saanut! Sydäntäni lämmittää tieto, että olen avuksi muille. Olen hieman hassu kirjoittaja ja paljon on oppitavaa, mutta saa nähdä tapahtuuko kehitystä 😀

Tulevaisuudessa kirjoitan ehkä rennommin ja enemmän oman aikatauluni mukaan. Avoimen väylän kautta hakeminen ei ole ihan helppo juttu 😀 Arkisia juttuja saattaa tulla vähän enemmän ja paljon aitoja kokemuksia.

Kiitos lukijoille kaikesta tuesta <3

11259588_1680940378789458_371138551_n

-Isabella

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen