Mitä noi sukat on?

Osalla on varmaan mielenkiinto herännyt kuvissani vilkkuviin ZeroPointin värikkäisiin kompressio säärystimiin/sukkiin. Millä tavalla minä siis hyödyn niistä treeneissäni? Nämä zeropointin värikkäät asusteet eivät ole vain hieno lisä saliasuun. Ne tehostavat mm. verenkiertoa, jonka avulla saa enemmän happea ja energiaa (=parempi suorituskyky).

Näitä voi myös käyttää ennen treeniä lihaksen aktivointia varten ja treenin jälkeen auttamaan palautumista. ZeroPointilta löytyy paineeltaan eri asteisia kompressiotuotteita oman maun ja tarpeen mukaan. Kompressiotuotteet sopivat myös esimerkiksi lenkkeilijälle.

Sukkia käytän enimmäkseen palautumiseen. Muistan joskus ihmetelleeni itse, mitä varten näitä kompressiotuotteita käytetään. Olen kuitenkin huomannut niistä olevan suuresti hyötyä. Minulla krampit jaloissa vähenivät. Ennen niitä tuli yllättävän usein, mutta nykyään tosi harvoin. Tämä on iso helpotus, meinaan ei ollut kivaa treenata jalan kramppaillessa vähän väliä. Lihassäryt ovat myös vähentyneet. Tykkään käyttää palautumiseen tai, kun pohkeet särkevät. Jalkani palautuvat usein melko nopeasti, mutta pohkeet kipeytyvät helposti. Pitkillä matkoilla olen myös käyttänyt ja suunnittelen ottavani sukat mukaan lentomatkalle 😀 On mukavaa kauan istuessa ottaa sukat käyttöön lisäämään verenkiertoa ja vähentämään turvotusta.

Suosittelen siis ihan omasta kokemuksesta kokeilemaan kompressiotuotteita. Monelle tuottaa ongelmia kompressiosukkien laittaminen, joten löysin hyvän ohjeen täältä.

IMG-20160615-WA0030 DSC_0480 (2)

Nyt onkin ZeroPointilla huikea kesäkampanja (voimassa 31.07 asti), jonka aikana saa -30% alennusta verkkokaupasta kaikista tuotteista koodilla ZPSUMMERSALE.

13614996_10206557641887846_6201626394988252843_n

-Isabella

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen